E-læring

Campus giver adgang til et fælles katalog af e-læringskurser målrettet medarbejdere i staten.

Læringsenheden i Moderniseringsstyrelsen er ansvarlig for at tilvejebringe e-læringskurser, der dækker en række fælles kompetenceudviklingsbehov i staten. Når det er fælles betyder det, at vi kigger på de typiske kompetencebehov, der er gældende på tværs af ministerområder, organisationer og institutioner.

En bred vifte af kursusemner

Kursusemnerne dækker bredt lige fra Personlig Udvikling til Skriftlig Kommunikation, MUS, Økonomi, HR og Kompetent Ledelse samt mere almengyldige kurser som God adfærd i det offentlige, Folketingets arbejde, Ministerbetjening og Sagsbehandling.

Hvem har tilgang til e-læring

De medarbejdere som har tilgang til Campus, får automatisk tilgang til Statens Læringskatalog og dermed e-læringskurserne, der i udgangspunktet gratis for den enkelte medarbejder.

I udgangspunktet er alle statens godt 90.000 medarbejdere omfattet af løsningen, dog undtagen selvejeområdet. Der er imidlertid muligheder for, at disse kan komme på Campus efterfølgende.

Hvorvidt et e-læringskursus er relevant for den enkelte medarbejder, aftaltes med den enkeltes leder, der også typisk vil blive automatisk notificeret, når medarbejderen tilmelder sig et kursus.